AmCham - Amerikai Kereskedelmi Kamara

Business Meets Government Summit

Örömmel vállaltuk el az AmCham - Amerikai Kereskedelmi Kamara felkérését a teljes dekorálást és designt illetően.

Gino Cukrászda

Kávéházban lenni öröm, cukrászdában megunhatatlan. Különleges hely a soproni Gino cukrászda, hiszen egyszerre modern és klasszikus, továbbá születését tekintve magyar, de lélekben olasz!

Rendezvényarculat

Hátfalak

Nyomdai anyagok

A rendezvényről

A Magyarország versenyképességének javításáért életre hívott „Business Meets Government” elnevezésű rendezvény keretében nyolcadik alkalommal ültette asztalhoz a kormányzati és vállalati vezetőket a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és stratégiai partnere, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham). Az első konferencián megfogalmazott cél, miszerint Magyarország 10 éven belül 10 helyet tudjon javítani a globális versenyképességi ranglistán jelenleg elfoglalt helyén, részben teljesült: az idei jelentés alapján 9 pozíciót lépett előre hazánk.

Megoldás

Egy rendezvényarculat mindig komplex kihívás. A meghívótól, a névkártyákon át, a rendezvényt alkozó hátfal és animációig szinte mindend felölel figyelve a legapróbb részletekre is. Olyan arculatot alkottunk, mely egyszerre illeszkedik az AmCham által korábbna megkezdett identitásba, ugyanakkor figyelmbe véve a szekciótermekben zajló további panelbeszélgetéseket, könnyen adaptálható Lifestyle, Healthcare vonalra is. Így egy arculato belül külön divíziók jöttek létre.

Tesztett a projekt?

Kérj ajánlatot most a Te márkádra is!