Grafika és programozás

Animált HTML5 bannerek

animalt-html5-banner

Display bannerek

Professzionális megoldásokat kínálunk az online reklámozásban. Egyedi animált HTML5 display bannerek grafikai tervezésére és programozására specializálódtunk. A Display Ad-ek világában, különösen a Google Adwords platformján igazán hatékonyak vagyunk.

 

Bízd ránk a Google Adwords platform kezelését:

 • Google AdWords Bannerek
 • Dinamikus Re-targeting Bannerek

 

Az egyedi Display Bannerek területén pedig a következő alternatívákat ajánljuk:

 • Adverticum specifikus bannerek
 • IAB sztenderd bannerek

Social Media bannerek

Más megközelítésben kínálunk professzionális közösségi média tervezést. Folyamatosan monitorozzuk a kampányainkat és keressük az új megjelenítési formátumokat.

Amiben számíthatsz ránk:

 • Facebook Post bannerek
 • Carousel/Canvas Ads bannerek
 • Snapchat Ads bannerek
 • Instagram / Insta Stories bannerek
 • Linkedin hirdetések

Grafikai tervezés és programozás

Számos esetben egyedi megoldást alkalmazunk a hirdetési kampányban. Így a bannerek a szokásostól eltérően jelennek meg, legyen az egy

 • Kapubanner
 • Affiliate banner
 • Felugró banner

Életre keltjük a reklámot

Az eredményes hirdetés kulcseleme a láthatóság. Nagy tapasztalatunk van az animált bannerek készítésében, melyek extrém módon képesek megnövelni egy kampány CTR (átkattintási) számait. Komplex megoldásainkkal segítünk megalkotni a reklámüzenetet, kiválasztani a márka számára ideális reklámfelületet és megalkotni a tökéletes bannerkészletet, hogy minden eszközön és csatornán optimálisan és magas minőségben jelenjen meg. Saját mérőeszközeink segítségével pedig a kampány optimalizálásban is kontrollt biztosítunk. A Google Adwords mellett számíthatsz ránk Adverticum alapú bannerkampányban, de otthon vagyunk számos Affiliate rendszer működésében is.

tervezés és médiavásárlás

Komplex kampányok

Teljes körű kampánytervezés a márkaüzenet megfogalmazástól az alapvető KPI-ok felállításán át (hogy mit várunk a kampánytól), a bannerkészlet megalkotásáig és A/B teszteléséig. A komplex kampánymenedzsmentben számíthatsz ránk a folyamatos kampánykezelésben, a médiaügynökséggel való kapcsolattartásban és a kampány kiértékelésében.

instant megoldások

Targetált kampányok

Termékértékesítéshez vagy szolgáltatás népszerűsítéshez használt kampánymegoldás. A médiavásárlással egybekötött banner kampány ideális, ha limitált ideig kell szűrt célközönségnek megjeleníteni a reklámot. Szakértelmünkkel és minden technikai megoldással segítünk kiemelni a márkát, hogy minél nagyobb elérést biztosítsunk neki az adott célközönségben.

Különleges megoldások

Egyedi bannerek

A kreatív reklámok különleges megoldásokat igényelnek. Így egy kapubanner, vagy egy egyedileg animált játékbanner nagyban hozzájárul az értékesítés sikeréhez. Látványos megoldások, amik élményt adnak a felhasználónak és ezáltal lépnek kapcsolatba a márkával.

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz!

Kérd Ingyenes tanácsadásunkat!

Grafikai kérdés? Marketing tervezés? Kérd ki véleményünket, szívesen segítünk! Levesszük a terhet a válladról, amit egy kampánytervezés jelent, megnézzük a jelenlegi grafikai anyagaidat, tanácsainkkal pedig segítjük a márkád.