tervezés és gyártás

Egyedi csomagolásokat tervezünk

fit-muzli

Csomagolástervezés

Az együttműködésen alapuló tervezési fázisában minden eszközzel segítjük ügyfeleinket, hogy a márkakommunikációt nyomdai értékké alakítsuk. A kreatív tervezés során így a leghatékonyabban fordítjuk le mindazt, amit a vállalat kommunikálni szeretne a fogyasztói felé.

Prototípus készítés

Az együttműködésen alapuló tervezési fázisában minden eszközzel segítjük ügyfeleinket, hogy a márkakommunikációt nyomdai értékké alakítsuk. A kreatív tervezés során így a leghatékonyabban fordítjuk le mindazt, amit a vállalat kommunikálni szeretne a fogyasztói felé.

Nyomdai előkészítés

Ahhoz, hogy az anyag gyártásba kerülhessen, tökéletes minőségben készítjük elő az anyagot.

Próbagyártás

Fontosnak tartjuk, hogy egy tervezés alatt álló anyag pontosan olyan legyen nyomtatás után, ahogyan azt a tervezőasztalon elképeztük. Így az éles gyártást sok esetben próbagyártás előzi meg, kiszűrve ezzel az esetleges problémákat.

Gyártás

A tökéletes minőség érdekében számos esetben mi végezzük a gyártás fázist is. Így biztosítva, hogy a tervezőasztaltól az ügyfél kezébe érkezés minden esetben a legmagasabb színvonalon történjen.

Termékcsomagolás ami elad

Hiszünk abban, hogy az a vállalat, aki megérti a saját vásárlóját, a legjobb termékeket hozza létre neki. A vásárló fejével gondolkodunk és a márka lelkével tervezünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a márka megismerésére és a vásárlói élményre, mely lehetővé teszi számunkra, hogy egyedülálló módon egyesítsük a technikai megvalósítást, a használhatóságot és a designt. Kreatív és egyedi csomagolásokat alkotunk, amelyekkel a termékből márka születik. A vizuális élmény éppoly fontos, mint a termék beltartalma. A profin megtervezett csomagolás nagyságrendekkel képes növelni a termék eladási volumenét.

grafikai tervezés

Egyedi csomagolás

Az áruház polcaira vagy webshopokba kerülő termékek esetén a csomagolás kiemelt jelentőséggel bír. Többről szól, mint egyszerűen csak a kinézet. Benne hordozza a márka minden tulajdonságát, szellemiségét, stílusát.

hairforce

Ügyfél:

Hairforce

fit-muzli

Ügyfél:

Fit Müzli

tervezéstől a gyártásig

Élelmiszer csomagolás

Az élelmiszerek csomagolása során nemcsak a szépség domináns, hanem számos esetben a rajta megjelenő rengeteg információ is, amit a vásárlónak át kell adnunk. A tervezés során így kiemelt figyelmet fordítunk a márka legfontosabb információinak vizuális átadására is.

designt alkotunk

Doboz tervezés

Szállításokhoz, ajándékokhoz használt vagy egyedi dobozok tervezésénél a praktikum és a használhatóság mindig a legfőbb fókusz. Szakértelmünkkel segítünk kiválasztani a megfelelő formátumot, majd a tökéletes design-t, hogy a doboz a vásárló kezében élménnyé váljon.

macaron-dress

Ügyfél:

Macaron Dress

total-excellium

Ügyfél:

TOTAL

MEGÁLMODJUK ÉS LEGYÁRTATJUK

Címke tervezés

Egyedi termékcímkék megalkotásánál számos szempontnak kell megfelelni. Figyelni kell a törvényi szabályozásra a betűméretet illetően, illetve bizonyos esetekben piktogramok használata is kötelező. Emellett azonban a design sem elhanyagolható szempont, és itt jön a DOPA kreativitása. Az arculati szempontoknak megfelelően a termékcsomagoláshoz illeszkedő egyedi címkéket tervezünk és legyártatjuk.

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz!

Kérd Ingyenes tanácsadásunkat!

Grafikai kérdés? Marketing tervezés? Kérd ki véleményünket, szívesen segítünk! Levesszük a terhet a válladról, amit egy kampánytervezés jelent, megnézzük a jelenlegi grafikai anyagaidat, tanácsainkkal pedig segítjük a márkád.