eDM megoldások

Hatékony E-mail kampány

email-marketing-frame
realme

Sikeres direkt marketing kampányok

Az okostelefonok elterjedésével újra az egyik leghatékonyabb módja a célcsoport elérésének az e-mail marketing. Jellemzően több időt kell szánni a kampány stratégiára ebben az esetben, de tapasztalatunkkal, mobilra optimalizált és A/B teszt alapú kreatívokkal segítjük ügyfeleinket, hogy kiemelkedő hatékonyságú komplex kampányokat futtathassunk. Számíthatsz ránk a kreatív tervezésben, programozásban, tesztelésben, landing oldal felépítésben, a kiküldésben és a kampány kiértékelésében is.

Animált eDM tervezés

A kampány hatékonyságát nagyban növeli, ha a megnyitott e-mailben valamilyen akció történik. Az animált eDM küldése nemcsak terméket vagy szolgáltatást képes bemutatni, de kiemelkedik a versenytársak közül, és képes élményeket átadni a fogyasztónak.

Kiküldött emailek száma:

350+

Promóciós edm kampányok

Minden eszközön megjelenő, reszponzív email kampányok, melyek támogatják az értékesítést. Legyen szó affiliate kampányról, termékértékesítésről, vagy egy vállalat belső tájékoztató hírleveléről. Fókuszba helyezzük a megnyitási és átkattintási arányt, valamint folyamatosan A/B tesztekkel vizsgáljuk, hogy melyik hozza a több konverziót.

Tervezés

01

Tökéletesen megtervezzük a kampányodat és a kreatív edm változatokat, hogy minden eszközön magas minőségben jelenjen meg a kiválasztott célközönségnek.

Kiküldés

02

Menedzseljük a kiküldés a vásárolt vagy saját listákra. Folyamatosan monitorozzuk a kampányokat, hogy semmibe ne csúszhasson hiba.

Eredmények

03

Kiértékeljük a kapott eredményeket. A paraméterezett linkek segítségével megállapítjuk, hogy melyik kreatív hogyan teljesített és ezek szerint optimalizáljuk a kampányt.

Szívesen dolgoznál velünk?