tervezés és gyártás

Kreatív brossúrák és prospektusok

brossura-tervezes

Grafikai tervezés

Az együttműködésen alapuló tervezési fázisában minden eszközzel segítjük ügyfeleinket, hogy a márkakommunikációt nyomdai értékké alakítsuk. A kreatív tervezés során így a leghatékonyabban fordítjuk le mindazt, amit a vállalat kommunikálni szeretne a fogyasztói felé.

Nyomdai előkészítés

Ahhoz, hogy az anyag gyártásba kerülhessen, tökéletes minőségben készítjük elő az anyagot.

Próbagyártás

Fontosnak tartjuk, hogy egy tervezés alatt álló anyag pontosan olyan legyen nyomtatás után, ahogyan azt a tervezőasztalon elképeztük. Így az éles gyártást sok esetben próbagyártás előzi meg, kiszűrve ezzel az esetleges problémákat.

Gyártás

A tökéletes minőség érdekében számos esetben mi végezzük a gyártás fázist is. Így biztosítva, hogy a tervezőasztaltól az ügyfél kezébe érkezés minden esetben a legmagasabb színvonalon történjen.

Grafikai tervezés és nyomdai gyártás

A tervezőasztaltól a fogyasztó kezébe. Szakemberek vagyunk abban, hogy segítsük a márkákat olyan kreatív nyomdai anyagok létrehozásában, amelyek a fogyasztókat cselekvésre ösztönzik. Legyen szó egy brossúráról, prospektusról, mind a márka minőségét hordozza magában. Láthatóan, tapinthatóan és az érzékszerveinkre hatva rejtetten is. Így a kreatív tervezés éppoly fontos lépése ennek a folyamatnak, mint a megfelelő szakértelemmel történő papírválasztás, színprofil vagy kötészeti megoldás. Szinte minden létező nyomdai megoldást kipróbáltunk már, így nagy tapasztalattal rendelkezünk az ezekből adódó hibák kiküszöbölésében is.

tervezéstől a gyártásig

Árlisták, kiajánlók

Egy igényesen megszerkesztett céges kiajánló a vállalkozásodra, márkádra jellemző profizmust fogja mutatni. Az arculathoz illeszkedően minimalista designú árlistákat és céges kiajánlókat készítünk. Hisszük, hogy a kevesebb több.

total-arlista

Grafikai tervezés | Gyártás

TOTAL árlista

bank-of-china

Ügyfél:

Bank of China

tervezéstől a gyártásig

Brossúrák

A márka értékeit egy profin összeállított brossúra nagyon jól tükrözi és egyben kiváló marketing eszközként üzemelhet. A letisztult, egyszerű design alkalmazása során egy tökéletesen összerakott grafikai anyagot hozunk létre.

grafikai tervezés

Hirdetések

A marketingterv részét képezheti egy-egy szakmai folyóiratban vagy magazinban történő hirdetés megjelenítése. A hirdetés lehet teljes oldalas vagy akár féloldalas, egy a lényeg, hogy megragadja az olvasó figyelmét, és ezáltal célba érjen az üzenet. Nagy hangsúlyt fektetünk a minimalista design alkalmazására, elkerüljük, hogy túlzsúfoltnak tűnjön a hirdetés.

magazin-hirdetes-tervezes

Grafikai tervezés

NI-KA Café

brossura-tervezes

Ügyfél:

FLAGA

tervezéstől a gyártásig

Kreatív szórólapok

A nyomtatott szóróanyagok segítik a márkaismertség növelését, azonban nem mindegy, hogy milyen az a bizonyos szórólap. Szeretjük a kreatív megoldásokat, és igyekszünk megmutatni az ügyfeleinknek, hogy az átlagostól eltérő formavilág alkalmazása sokkal hatékonyabb.

grafikai tervezés

Prospektusok

A prospektusok kiválóan segítik az értékesítési csapat munkáját, hiszen a legfontosabb termékinformációkat gyűjtik össze. A prospektus grafikai tervezése során a lehető leghatékonyabban próbáljuk megjeleníti az információkat, hogy azok valóban átláthatóak legyenek, és ezáltal sikeresebb legyen a potenciális vevő megszerzése.

brossura-tervezes

Grafikai tervezés

BME

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz!

Kérd Ingyenes tanácsadásunkat!

Grafikai kérdés? Marketing tervezés? Kérd ki véleményünket, szívesen segítünk! Levesszük a terhet a válladról, amit egy kampánytervezés jelent, megnézzük a jelenlegi grafikai anyagaidat, tanácsainkkal pedig segítjük a márkád.