tervezés és gyártás

Klasszikus és egyedi reklámeszközök

total-autotech-future

Grafikai tervezés

Az együttműködésen alapuló tervezési fázisában minden eszközzel segítjük ügyfeleinket, hogy a márkakommunikációt nyomdai értékké alakítsuk. A kreatív tervezés során így a leghatékonyabban fordítjuk le mindazt, amit a vállalat kommunikálni szeretne a fogyasztói felé.

Látványtervezés

A kiállítás vagy sajtóesemény összképe fontos számunkra, így a látványtervezési fázisban minden elem összhangba kerül a kreatív látványterven, hozzájárulva az egységes arculat biztosításához.

Nyomdai előkészítés

Ahhoz, hogy az anyag gyártásba kerülhessen, tökéletes minőségben készítjük elő az anyagot és küldjük gyártásba.

Gyártás

A tökéletes minőség érdekében számos esetben mi végezzük a gyártás fázist is. Így biztosítva, hogy a tervezőasztaltól az ügyfél kezébe érkezés minden esetben a legmagasabb színvonalon történjen.

Legyen különleges a megjelenés

A márka megjelenése kiállításokon, sajtótájékoztatókon elengedhetetlenül fontos a kommunikáció szempontjából. A BTL reklámeszközökön keresztül a vállalat mondanivalóját eljuttatjuk a célcsoport felé, így az egyediség és a tökéletes megjelenés kiemelkedően fontos. Mivel a BTL nem hagyományos eszközökön keresztüli kommunikációt jelent, így szakértelmünkkel előbb gondosan megtervezzük ezeket a reklámhordozólat, azok mondanivalóját és funkcióját, majd a tökéletes minőség érdekében felügyeljük azok gyártását is. Promóciók, vásárok, kiállítások vagy eladáshelyi reklámok.

tervezéstől a gyártásig

Világító display eszközök

A modern marketingeszközök között nagyon közkedvelt a világító display, amely odavonzza az érdeklődőket a kiállítási standhoz. Megtervezzük a grafikát, látványtervezzük a displayt és legyártatjuk.

vilagito-display-keszites

Ügyfél:

TOTAL

sajtofal-keszites

Ügyfél:

Bank of China

tervezéstől a gyártásig

Sajtófalak, háttérfalak

Nagyszabású rendezvényekhez elengedhetetlen valamilyen háttérfal vagy sajtófal. A rendezvényarculat tökéletesen megmutatkozik ezen a nagy felületen.

grafikai tervezés

Roll-up bannerek

A legegyszerűbb és legkedvezőbb árfekvésű marketingeszköz egy kiállításon. A márka megjelenítésére egy kreatív, ízléses grafikával kiválóan alkalmas. A tervezés alatt több változatot is kínálunk, és az ügyfél dönti el, hogy melyik grafikával fűszerezi meg a rendezvénykelléket.

rollup-keszites

Grafikai tervezés

Egyedi megrendelések

bank-of-china

Ügyfél:

Bank of China

tervezéstől a gyártásig

Molinók

A hagyományos értelemben vett ponyva anyagra nyomtatott molinók kerülhetnek kültérre vagy akár beltérre is. A modern változat pedig már a digitális molinó. A minimalista designnal a figyelemfelkeltés mindkét verzióban garantált.

grafikai tervezés

Reklámtáskák

Egy rendezvényen köszönőajándékkal kedveskedhetünk partnereinknek, amelyet egy elegáns reklámtáskába célszerű beletenni. A grafikai tervezés során a határ a csillagos ég, azonban a papírtáskák esetében is a legtöbb esetben az egyszerű, letisztult design a nyerő.

macaron-dress

Ügyfél:

MACARON DRESS

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz!

Kérd Ingyenes tanácsadásunkat!

Grafikai kérdés? Marketing tervezés? Kérd ki véleményünket, szívesen segítünk! Levesszük a terhet a válladról, amit egy kampánytervezés jelent, megnézzük a jelenlegi grafikai anyagaidat, tanácsainkkal pedig segítjük a márkád.