Expo megoldások teljeskörűen

Egyedi stand tervezés és standépítés

email-marketing-frame

Több mint expo - standépítés profin

Nemcsak világszínvonalú kiállítási standokat tervezünk és építünk, hanem kreatív ügynökségként megtöltjük tartalommal. Kiemelt figyelmet fordítunk a látványtervezés minden apró részletére, hogy a végeredmény ugyanolyan tökéletes legyen valóságban, mint ahogy megterveztük. Személyesen felügyeljük a gyártás minden lépését, az anyagok kiválasztásától kezdve az építés különböző fázisait. Az egyedi megoldások és a moduláris használhatóság időtálló metszetében gondolkozunk, hogy az adott standot a lehető legtöbb módon fel lehessen használni a későbbiekben, így jelentősen optimalizálva a vállalat költségeit. Nézd meg hogyan dolgozunk a kis standok építésén át, az egészen nagyokig.

Prémium stand építés

Autotech Future EXPO 2019 - Hungexpo | A prémium megjelenést az anyagok kiválasztása éppúgy érezteti, mint a burkolatba rejtett élvilágítás vagy a világító feszített textilvászon. A több, mint 5m magas stand már messziről kiemelkedik a többi közül, erős márka-jelenlétet kölcsönözve. A moduláris stand alapkoncepciója, hogy a különböző elemeket több rendezvényen is fel lehessen használni, így egyszerre praktikus, környezetbarát, és költségkímélő is.

Egy stand,
több funkció

Multifunkcionális használhatóság a legyártott elemeknek köszönhetően.

COLAS Stand A.

Szigetstand tervezés és építés

Ügyfelünk kérése egy olyan moduláris 9m2-es stand tervezése és építése volt, amely alkalmas több helyszínen való egységes megjelenésre.

Megjelenési helyek: Egyedi standhelyek

COLAS Stand B.

Sor stand tervezés és építés

Sor stand esetében a megjelenés az átalakítás után így nézett ki. Így a stand az egész évre tervezett kiállítások mindegyikén egységesen tud mengjelenni.

Megjelenési helyek: HUNGEXPOBME Állásbörze

Trenkwalder egységstand

Sarokstand tervezés és építés

Az egységstand dekorálása ideális választás ha a stand egy a szolgáltató által biztosított egységstand és mikor nem megvalósítható az egyedi kivitelezés.

Megjelenési helyek: Kiebb kiállításokHUNGEXPO egységstandok

Trenkwalder egyedi stand

Egyedi stand tervezés és építés

Partnerünk kérése egy olyan moduláris 12m2-es stand tervezése és építése volt, amely alkalmas látványával és funkcionalitásával növeli a bizalmat a cég irányába.

Megjelenési helyek: Egyedi standhelyek

“Kiállításkész” stand kivitelezés

Egy kézben a tervezés és az építés

Grafikai tervezés

Minden kivitelezéssel kapcsolatos munkát elvégzünk

Legyen az Öné a leglátványosabb stand!
Minden részletre figyelünk!

Ugyanaz, csak kisebb méretben

Automotive Kiállítás 2019 | Az erős márkamegjelenés nem csak a méret alapján értelmezhető. A mindössze 18 m2 alapterületű stand minőségében messze kiemelkedik a többi közül. Beépített konyhával és raktárral pedig a praktikum és a kényelem ötvöződik a nagy standok szellemiségében.

És a legkisebb méretben is...

Mach Tech 2019 | Tökéletes minőség a legkisebb rendezvényeken is, ahol a méretkorlát miatt mindössze 16 m2 hely áll rendelkezésre. A márkajelenlét és az értékesítés elősegítése egyszerre szempont a kisebb standok kialakításakor, így mind minőségben, mind a standon üzletet kötő partnerek szempontjából tervezzük meg a megjelenést.

Stand ajánlat kalkulátor

Hagyd, hogy elkápráztassunk és megtervezzük, majd felépítsük a kiállítási standot. Marketinges csapatként pedig a tanácsainkra is számíthatsz a projekt során! Kérj tőlünk ajánlatot a stand építésére és kivitelezésére!

Kérdésed van, amire azonnal szeretnél választ kapni?
Hívj minket: +36 70 636 4444TotalEnergies Stand 2022
Minden részletre figyelünk! – Egyedi stand elemek gyártása, lounge rész kialakítása, viláígtó textilfalak, beépített tároló raktárral a standon, növénytelepítés, egyedi felhívó és hostesspult gyártása, interaktív projektoros játék a látogatóknak

Phararma Cloud Stand
Zalakaros – Moduláris stand, mely bővíthető és változtatható méretű – Egyedi stand bútorok gyártása, élvilágított padlózat, LED világító háttérfalak

Full service kreatív ügynökség vagyunk

Stand építés

Stand építés

Standépítés

Stand tervezés

Kiállítási stand

stand

moduláris stand

Stand építés

Standépítés

Stand tervezés

Kiállítási stand

stand

moduláris stand

Stand építés

Standépítés

Stand építés
Standépítés
Stand építés
Standépítés

Teljes körű és korszerű megoldásokat nyújtunk célorientált vállalkozások számára a nyomdai és a webes világban. Olyan designokat tervezünk, amelyek kompromisszumok nélkül egyszerre töltik be funkcionális szerepüket, esztétikailag tökéletesek és egyértelműen kommunikálják a mögöttük álló brandek értékeit, ezzel azonnal kapcsolatot teremtve az emberekkel.

Creative. Design. Agency.