Expo megoldások teljeskörűen

Egyedi stand tervezés és építés

email-marketing-frame

Több mint expo

Nemcsak világszínvonalú kiállítási standokat tervezünk és építünk, hanem kreatív ügynökségként megtöltjük tartalommal. Kiemelt figyelmet fordítunk a látványtervezés minden apró részletére, hogy a végeredmény ugyanolyan tökéletes legyen valóságban, mint ahogy megterveztük. Személyesen felügyeljük a gyártás minden lépését, az anyagok kiválasztásától kezdve az építés különböző fázisait. Az egyedi megoldások és a moduláris használhatóság időtálló metszetében gondolkozunk, hogy az adott standot a lehető legtöbb módon fel lehessen használni a későbbiekben, így jelentősen optimalizálva a vállalat költségeit. Nézd meg hogyan dolgozunk a kis standok építésén át, az egészen nagyokig.

Prémium moduláris stand építés

Autotech Future EXPO 2019 - Hungexpo | A prémium megjelenést az anyagok kiválasztása éppúgy érezteti, mint a burkolatba rejtett élvilágítás vagy a világító feszített textilvászon. A több, mint 5m magas stand már messziről kiemelkedik a többi közül, erős márka-jelenlétet kölcsönözve. A moduláris stand alapkoncepciója, hogy a különböző elemeket több rendezvényen is fel lehessen használni, így egyszerre praktikus, környezetbarát, és költségkímélő is.

Ugyanaz, csak kisebb méretben

Automotive Kiállítás 2019 | Az erős márkamegjelenés nem csak a méret alapján értelmezhető. A mindössze 18 m2 alapterületű stand minőségében messze kiemelkedik a többi közül. Beépített konyhával és raktárral pedig a praktikum és a kényelem ötvöződik a nagy standok szellemiségében.

És a legkisebb méretben is...

Mach Tech 2019 | Tökéletes minőség a legkisebb rendezvényeken is, ahol a méretkorlát miatt mindössze 9 m2 hely áll rendelkezésre. A márkajelenlét és az értékesítés elősegítése egyszerre szempont a kisebb standok kialakításakor, így mind minőségben, mind a standon üzletet kötő partnerek szempontjából tervezzük meg a megjelenést.

Kérj ajánlatot és dolgozzunk együtt a következő projekten!

Kérdésed van? Hívj minket: +36 70 636 4444 • vagy Írj nekünk: info@dopa.hu

Full service kreatív ügynökség vagyunk

Stand építés

Stand építés

Standépítés

Stand tervezés

Kiállítási stand

stand

moduláris stand

Stand építés

Standépítés

Stand tervezés

Kiállítási stand

stand

moduláris stand

Stand építés

Standépítés

Stand építés
Standépítés
Stand építés
Standépítés

Teljes körű és korszerű megoldásokat nyújtunk célorientált vállalkozások számára a nyomdai és a webes világban. Olyan designokat tervezünk, amelyek kompromisszumok nélkül egyszerre töltik be funkcionális szerepüket, esztétikailag tökéletesek és egyértelműen kommunikálják a mögöttük álló brandek értékeit, ezzel azonnal kapcsolatot teremtve az emberekkel.

Creative. Design. Agency.