webdesign / programozás

Tökéletes weboldalakat alkotunk

email-marketing-frame
weboldalak-frame-mobile

Innovatív design és felhasználói élmény

A tökéletes weboldal a részletekben rejlik. Számunkra a Weboldaltervezés üzleti és design megközelítés, mely minden esetben a márka üzleti céljaiból és annak felhasználóiból indul ki. Segítséget nyújtunk a vállalat sikereinek elérésében a webes és digitális termékek innovációján keresztül. Időt fordítunk a termék vagy szolgáltatás megismerésére és a tökéletes weboldal megtervezésére. Ügyfeleink folyamatos sikerei a megerősítik, hogy ez a megközelítés teszi őket sikeressé. Legyen szó akár landing oldalról, céges bemutatkozó weboldalról, vagy egy komplex e-kereskedelmi portálról, célunk, hogy olyan felhasználói-élményt hozzunk létre, amely a design szemléletű tervezésen, kutatáson és a cég értékesítési stratégiáján alapul.

Tervezés

Első lépésként részletes igényfelmérés történik, amely során megismerkedünk a márkával, a szolgáltatással/ termékkel és megismerjük az ügyfél üzleti folyamatait. Letisztázzuk, hogy az új weboldal milyen célt szolgál (bemutatkozás, értékesítés vagy brandépítés). Miután a lényeges információkat megkaptuk, javaslatot teszünk a struktúrára és a weblap funkcióra vonatkozóan. Ezt követően drótvázakat készítünk, és az ügyféllel együtt véglegesítjük a weblap szerkezetét, az aloldalakat. A tervek elfogadását követően látványtervet készítünk, melyben bemutatjuk a weboldal arculati világát és tervezett weblap részletesen kidolgozott design elemeit. Ezután kezdődik a következik a szakasz, a fejlesztés.

Fejlesztés

A fejlesztési szakaszban a backend rész készül el először, vagyis a programozóink létrehozzák a weboldal alapját, melyhez a későbbiekben hozzátársítjuk a különböző funkcionális elemeket, modulokat. A sitebuild munkálatok során az elfogadott design tervek alapján lefejlesztjük a weboldal frontend-sablonját. A fejlesztést minden esetben egy tesztidőszak követ, amely során az ügynökség minden tagja teszteli a weblapot. Megvizsgáljuk különböző eszközökön (mobil, tablet, laptop, asztali gép) a reszponzivitást, és a funkciók elérhetőségét. Teszteljük, hogy az egyes böngészőkben hogyan jelenik meg a weboldal, és ha szükséges javítunk a beállításokon. Az elkészült weboldal átadása egy teljes körű oktatás és munkafolyamati tanácsadás keretében történik. A weboldal átadását követően igény esetén segítjük a tartalomfeltöltést, valamint a modulok karbantartását. Support szolgáltatást is biztosítunk.

Keresőoptimalizálás

Az újonnan átadott weboldal még koránt sem tekinthető teljesen elkészültnek. Ahhoz, hogy a látogatók megtalálják a keresőkben az első oldalon kell, hogy szerepeljen a weblap a fő kulcsszavakra. A keresőoptimalizálás megkezdése előtt első körben megvizsgáljuk, hogy jelenleg milyen értéket kapott a weboldal a Google rangsorolás szerint, és megállapítjuk, hogy milyen módosításokat kell végrehajtanunk, ahhoz, hogy ez az érték sokkal kedvezőbb legyen, és az első oldalas találatok között szerepelhessen a weblap.

Dolgozzunk együtt a következő projekteden!

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz! Minden munka teljes odafigyelést érdemel. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha igényes és egyedi megjelenést szeretnél a márkádnak!

info@dopa.hu

+36 70 636 4444

Kérj visszahívást!

Levesszük a terhet a válladról, amit egy árajánlatkérés jelent és lépésről lépésre segítünk neked!

Sietsz? Nincs időd?

Nézd meg referenciáinkat szakterületenként!

Böngéssz a legjobb munkáink között, vagy csak meríts ötletet! A brosúrában minden területünket külön-külön megtalálod, benne számos inspiratív megoldással! Ha pedig tetszett, keress minket!

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz!

Kérj visszahívást!

Levesszük a terhet a válladról, amit egy árajánlatkérés jelent és lépésről lépésre segítünk neked!

Full service kreatív ügynökség vagyunk

Teljes körű és korszerű megoldásokat nyújtunk célorientált vállalkozások számára a nyomdai és a webes világban. Olyan designokat tervezünk, amelyek kompromisszumok nélkül egyszerre töltik be funkcionális szerepüket, esztétikailag tökéletesek és egyértelműen kommunikálják a mögöttük álló brandek értékeit, ezzel azonnal kapcsolatot teremtve az emberekkel.

Creative. Design. Agency.