webdesign / programozás

Tökéletes weboldalakat alkotunk

email-marketing-frame
weboldalak-frame-mobile

Innovatív design és felhasználói élmény

A tökéletes weboldal a részletekben rejlik. Számunkra a Weboldaltervezés üzleti és design megközelítés, mely minden esetben a márka üzleti céljaiból és annak felhasználóiból indul ki. Segítséget nyújtunk a vállalat sikereinek elérésében a webes és digitális termékek innovációján keresztül. Időt fordítunk a termék vagy szolgáltatás megismerésére és a tökéletes weboldal megtervezésére. Ügyfeleink folyamatos sikerei a megerősítik, hogy ez a megközelítés teszi őket sikeressé. Legyen szó akár landing oldalról, céges bemutatkozó weboldalról, vagy egy komplex e-kereskedelmi portálról, célunk, hogy olyan felhasználói-élményt hozzunk létre, amely a design szemléletű tervezésen, kutatáson és a cég értékesítési stratégiáján alapul.

Tervezés

Első lépésként részletes igényfelmérés történik, amely során megismerkedünk a márkával, a szolgáltatással/ termékkel és megismerjük az ügyfél üzleti folyamatait. Letisztázzuk, hogy az új weboldal milyen célt szolgál (bemutatkozás, értékesítés vagy brandépítés). Miután a lényeges információkat megkaptuk, javaslatot teszünk a struktúrára és a weblap funkcióra vonatkozóan. Ezt követően drótvázakat készítünk, és az ügyféllel együtt véglegesítjük a weblap szerkezetét, az aloldalakat. A tervek elfogadását követően látványtervet készítünk, melyben bemutatjuk a weboldal arculati világát és tervezett weblap részletesen kidolgozott design elemeit. Ezután kezdődik a következik a szakasz, a fejlesztés.

Fejlesztés

A fejlesztési szakaszban a backend rész készül el először, vagyis a programozóink létrehozzák a weboldal alapját, melyhez a későbbiekben hozzátársítjuk a különböző funkcionális elemeket, modulokat. A sitebuild munkálatok során az elfogadott design tervek alapján lefejlesztjük a weboldal frontend-sablonját. A fejlesztést minden esetben egy tesztidőszak követ, amely során az ügynökség minden tagja teszteli a weblapot. Megvizsgáljuk különböző eszközökön (mobil, tablet, laptop, asztali gép) a reszponzivitást, és a funkciók elérhetőségét. Teszteljük, hogy az egyes böngészőkben hogyan jelenik meg a weboldal, és ha szükséges javítunk a beállításokon. Az elkészült weboldal átadása egy teljes körű oktatás és munkafolyamati tanácsadás keretében történik. A weboldal átadását követően igény esetén segítjük a tartalomfeltöltést, valamint a modulok karbantartását. Support szolgáltatást is biztosítunk.

Keresőoptimalizálás

Az újonnan átadott weboldal még koránt sem tekinthető teljesen elkészültnek. Ahhoz, hogy a látogatók megtalálják a keresőkben az első oldalon kell, hogy szerepeljen a weblap a fő kulcsszavakra. A keresőoptimalizálás megkezdése előtt első körben megvizsgáljuk, hogy jelenleg milyen értéket kapott a weboldal a Google rangsorolás szerint, és megállapítjuk, hogy milyen módosításokat kell végrehajtanunk, ahhoz, hogy ez az érték sokkal kedvezőbb legyen, és az első oldalas találatok között szerepelhessen a weblap.

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz!

Kérd Ingyenes tanácsadásunkat!

Grafikai kérdés? Marketing tervezés? Kérd ki véleményünket, szívesen segítünk! Levesszük a terhet a válladról, amit egy kampánytervezés jelent, megnézzük a jelenlegi grafikai anyagaidat, tanácsainkkal pedig segítjük a márkád.

Sietsz? Nincs időd?

Nézd meg referenciáinkat szakterületenként!

Böngéssz a legjobb munkáink között, vagy csak meríts ötletet! A brosúrában minden területünket külön-külön megtalálod, benne számos inspiratív megoldással! Ha pedig tetszett, keress minket!

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Weboldaltervezés

Full service kreatív ügynökség vagyunk

Teljes körű és korszerű megoldásokat nyújtunk célorientált vállalkozások számára a nyomdai és a webes világban. Olyan designokat tervezünk, amelyek kompromisszumok nélkül egyszerre töltik be funkcionális szerepüket, esztétikailag tökéletesek és egyértelműen kommunikálják a mögöttük álló brandek értékeit, ezzel azonnal kapcsolatot teremtve az emberekkel.

Creative. Design. Agency.

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz!

Kérd Ingyenes tanácsadásunkat!

Grafikai kérdés? Marketing tervezés? Kérd ki véleményünket, szívesen segítünk! Levesszük a terhet a válladról, amit egy kampánytervezés jelent, megnézzük a jelenlegi grafikai anyagaidat, tanácsainkkal pedig segítjük a márkád.