Egy bevált konstrukció a cégedre szabva!

Legyen saját marketing kampány ügynökséged!

Mintha a saját belső marketing osztályod lennénk!

Akik folyamatosan a kampányaidon dolgoznak. Saját belső eredményalapú megtérülés számítással dolgozzuk ki a kampányaidat, melyet eseményközpontunkban éjjel-nappal figyelünk.

Eseményközpontunkban 0-24-ben követjük a kampányaidat!

Mit csinálunk

a kampányban?

A csomag tartalmaz:

 • Facebook / Adwords (ADS) kampánymenedzsmentet

  Legyen szó bármilyen facebook vagy adwords kampányról. Meglévő vagy újonnan induló márkákról. Megtérülés és CPA alapon számoljuk ki a reklámköltést!

 • Grafikai munkákat

  Mivel egy kreatív ügynökség vagyunk, így megtervezzük a kampányaidhoz szükséges összes képi anyagot. Facebook hirdetések, Google ADS hirdetések, LinkedIn és Instagram képes és animált hirdetések.

 • Weboldallal kapcsolatos munkákat

  A kampány során elengedhetetlen, hogy ne csak a hirdetés, hanem a vásárlási oldal is rendben legyen marketing szempontból, ezért ezt is felkészítjük a kampányra. Tartalomírással, kreatív grafikai munkákkal és akár egyedi programozással.

 • Email marketing munkákat

  Ráerősítünk a kampányra: E-mail marketing kampány tervezése, programozása és kiküldése saját vagy vásárolt adatbázisra.

Beszéljenek a számok helyettünk

Kampányaink

Eü termékekkel foglalkozó webshop 2021-es kampányaink eredményei

Az eddigi legjobb kampányunk:

2022. április

DOPA-online-marketing-ügynökség

Bízunk a sikeredben!

Kampányainkra ezért egy rövid teszt időszakot követően Garanciát vállalunk!

Ezt hogyan? Kampányaidat CPA és ROAS alapon futtatjuk, mely számítások lehetővé teszik, hogy folyamatosan a
neked kedvező értéken hozhassunk vásárlásokat.

Miért éri meg?

Mielőtt ügynökség lettünk, minden kollégánk ült a megrendelői székben is, így tudjuk, hogy ez mennyire fontos. Fix órakeretes szolgáltatásaink kialakításakor szempont volt, hogy előre tudd tervezni az ügynökségi (grafikai és marketing) költésedet. Ráadásul a hirdetési költés kialakításában is segítünk, végig a kampány során pedig folyamatos riportokat kapsz tőlünk.

minden anyagodon. Legyen szó a Social media kampányokról, banner kampányról, vagy akár egyéb nyomdai, grafikai anyagról. Kampány tervezésről, médiavásárlásról vagy éppen marketing tervezésről.

így pontosan tudod, hogy éppen hogy állnak a kampányaid. Mindig tudni fogod, hogy egy grafikai vagy marketing anyag mennyi időt vesz igénybe!

Miben számíthatsz ránk?

A kampány során végig teljes körű grafikai és marketing munkákban. Akár teljesen ránk bízod, akár tanácsra van szükséged hozzánk bizalommal fordulhatsz! És hogy mivel fogjuk előre repíteni a márkád?

Facebook, linkedin, instagram képes és animált hirdetés

Animált és statikus online bannerek, hirdetések

A kreatív reklámok különleges megoldásokat igényelnek. Így egy kapubanner, vagy egy egyedileg animált játékbanner nagyban hozzájárul az értékesítés sikeréhez. Látványos megoldások, amik élményt adnak a felhasználónak és ezáltal lépnek kapcsolatba a márkával.

Facebook hirdetés | Instagram hirdetés | Linkedin hirdetés | Animált bannerek | Statikus bannerek

Kampánytervezés és médiavásárlás

Facebook, Instagram és Médiakampányok

Kidolgozzuk és megvalósítjuk a kommunikációs, illetve a marketing tervet a vállalkozásod számára, majd teljes körűen megszervezzük és lebonyolítjuk a kampányokat és az ehhez kapcsolódó feladatokat. Kialakítjuk a médiakapcsolatokat a céged számára. Elvégezzük a terméked bevezetésével kapcsolatos feladatokat, továbbá önálló termékmarketinggel is készülünk, folyamatosan jelentünk neked.

Facebook és Google ADS kampányok | Termékbevezetések | Folyamatos kampánykezelés | Performance marketing

Néhány példa a jelenleg futó kampányainkból

PEAK Sport: Megnézem

Cylot Home: Megnézem

Wellis: Megnézem

Femarelle: Megnézem

Weboldallal kapcsolatos munkákat

Webes megoldások

Segítséget nyújtunk a vállalat sikereinek elérésében a webes és digitális termékek innovációján keresztül. Időt fordítunk a termék vagy szolgáltatás megismerésére és a tökéletes weboldal megtervezésére. Ügyfeleink folyamatos sikerei a megerősítik, hogy ez a megközelítés teszi őket sikeressé. Legyen szó akár landing oldalról, céges bemutatkozó weboldalról, vagy egy komplex e-kereskedelmi portálról, célunk, hogy olyan felhasználói-élményt hozzunk létre, amely a design szemléletű tervezésen, kutatáson és a cég értékesítési stratégiáján alapul.

WordPress vagy egyedi fejlesztésű weboldalak | Landing oldalak

Például:

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni, de ehhez első lépésnek Te kellesz!

Kérd Ingyenes tanácsadásunkat!

Grafikai kérdés? Marketing tervezés? Kérd ki véleményünket, szívesen segítünk! Levesszük a terhet a válladról, amit egy kampánytervezés jelent, megnézzük a jelenlegi grafikai anyagaidat, tanácsainkkal pedig segítjük a márkád.

Full service kreatív ügynökség vagyunk

Mi történik ha nem használom fel a havi keretet?

Egyszerűen görgesd tovább. Rugalmasak vagyunk és tudjuk, hogy ez az egyik versenyelőnyünk. Nálunk van arra lehetőség, hogy egyszerűen következő hónapra vidd a fel nem használt munkaidőkeretedet!

Teljes körű és korszerű megoldásokat nyújtunk célorientált vállalkozások számára a nyomdai és a webes világban. Olyan designokat tervezünk, amelyek kompromisszumok nélkül egyszerre töltik be funkcionális szerepüket, esztétikailag tökéletesek és egyértelműen kommunikálják a mögöttük álló brandek értékeit, ezzel azonnal kapcsolatot teremtve az emberekkel.

Creative. Design. Agency.

Sietsz? Nincs időd?

Nézd meg referenciáinkat szakterületenként!

Böngéssz a legjobb munkáink között, vagy csak meríts ötletet! A brosúrában minden területünket külön-külön megtalálod, benne számos inspiratív megoldással! Ha pedig tetszett, keress minket!